Peer 2 Peer fundraising – výzvy, které fungují všude na světě!

Běh, narozeniny nebo svatba – to či ono – každá z těchto událostí může být vhodnou příležitostí pro dobrou věc a fundraising! Ano, peer 2 peer fundraising si posledních pár let prošlapává cestičku také do České a Slovenské republiky.

Co jím opravdu je a kdy bude vše fungovat tak jak má právě pro Vaši organizaci? Je to opravdu pro každého? Která výzva bude úspěšná a jak získat toho správného ambasadora? Co určitě musíte udělat a čemu se raději vyvarujte?

I přestože všichni s peer 2 peer fundraisingem v Čechách a na Slovensku teprve začínáme, existují již desítky příkladů dobré (i té horší) praxe. Přijďte si poslechnout, co jsme se za poslední 3 roky naučili! Peer 2 peer fundraising už dávno není snem a funguje “úplně stejně” v CEE regionu jako v západním světě.

Lukáš Hejna z Darujme.cz a Igor Polakovič z Darujme.sk budou sdílet konkrétní praxi z CZ a SK, inspirativní příklady, “lessons learned” a také zkušenosti ambasadorů, kteří se rozhodli přes Darujme fundraisovat pro neziskové organizace.

Co se naučíme?

  • Co je P2P fundraising v online prostředí a kdy dává smysl jej využít,
  • Co fungovalo již dnes v České a Slovenské republice,
  • “Lessons learned” z výzev přes Darujme.cz a Darujme.sk + 2-3 příklady/case studies z prostředí CEE regionu.

Tento workshop je určen hlavně pro:

  • Fundraiseri,
  • PR+marketing.

Fundraising from the many